fbpx

Salut, numele meu este Olaru Madalin si sunt fondatorul brandului Eco Design. In primul rand vreau sa-ti multumesc pentru accesarea magazinului nostru online si imi doresc ca in randurile de mai jos sa iti spun in cateva cuvinte care este scopul existentei companiei noastre si totodata sa iti prezentam promisiunile pe care ti le facem cand ne vei alege produsele.

De ce facem?

Am plecat la drum cu o misiune clara: sa aducem o schimbare in bine pentru toate persoanele cu care interactionam – clienti – angajati – furnizori – autoritati. Credem in schimbarea pe care ne-o dorim cu totii de la societatea noastra si suntem de parere ca aceasta trebuie sa inceapa cu fiecare dintre noi. De aceea suntem aici – sa contribuim zilnic la aceasta schimbare prin intermediul serviciilor si produselor noastre.

Cum facem?

Prima etapa este cea in care identificam nevoile si dorintele tale printr-un set de intrebari specifice. Dupa aceasta etapa comanda ta va trece printr-un proces de executie bine organizat, astfel incat niciun detaliu nu va fi neglijat. In tot acest timp te informam periodic cu privire la progresul executiei comenzii, pentru ca tu sa fi la curent cu evolutia ei.

Ce facem?

Executam o gama variata de produse (tablouri, ceasuri, pereti vegetali, logo-uri, litere volumetrice) atat pentru persoane fizice cat si juridice, care pot fi folosite in diferite scopuri: infrumusetarea locuintei, cadouri pentru cei dragi, evidentierea unor zone de interes, evidentierea identitatii firmei, creearea unui ambient pentru relaxare in propria locuinta sau la serviciu.

La randul nostru si noi suntem clienti pentru alte firme si intelegem cat de important este sa beneficiezi de o indrumare profesionala in momentul achizitiei unui produs, tocmai de aceea consultantii nostrii vor veni in sprijinul tau cu toate informatiile necesare pentru ca tu sa ai claritate pe intreg procesul de achizitie al produsului dorit.

Stim cat de important este sa ai claritate cand vine vorba de alegeri, tocmai de aceea venim in sprijinul tau cu o baza de modele inspirationale facuta sa iti usureze alegerea modelului potrivit pentru tine.

Dupa ce ai ales cateva modele de decoratiuni pe care le consideri potrivite pentru locul unde doresti sa le montezi, va trebui sa alegi una din ele, iar pentru a-ti usura alegerea noi iti vom face cateva simulari virtuale cu respectivele modele alese de tine exact in locul in care le doresti.

Dorim sa ne aratam recunostinta fata de clientii nostri si vrem sa oferim mai mult decat primim de la acestia, de aceea gandim permanent noi modalitati prin care sa le aducem valoare in vietile lor.

Unele proiecte necesara o abordare personalizata a acestora, iar motivele pentru asta pot fi diverse: dimensiuni atipice ale locului unde doresti sa instalezi decoratiunile, cromatica preferentiala a acestora astfel incat sa se asorteze cu intregul ambient in care vor fi montate, adaptarea pentru logo-ul firmei sau poate chiar un cadou personalizat pentru cineva drag.

Vrem sa iti rasplatim increderea acordata si sa iti multumim ca ne-ai ales, iar in acest sens derulam permanent programe de fidelizare a clientilor nostrii. Unul dintre acestea este Client VIP.

Ce spun clientii despre noi

Talentul este o lungă răbdare si eu cred ca le ai pe amandoua. Faci o treaba super, este ceva nou pentru mine dar deosebit de frumos. Abia astept sa vad cum va fi ``tabloul ``meu eco. Succes!

Geo Vlad

Colaborarea noastră a avut la bază un proiect mai ambițios ,in care lucrările lui Mădălin erau de baza. Totul a fost un succes desăvârșit! Multumesc pentru sfaturi,răbdare,execuție si profesionalism! Recomand din suflet!

Barbulescu Gratiela Violeta

Recomand! Madalin ne-a facut un tablou minunat, pe care l-am daruit sefului. Am apreciat comunicarea si promptitudinea de care a dat dovada si cu siguranta voi apela din nou la el cand voi mai face astfel de cadouri. Mult succes in continuare!

Claudia